Yaz Kur'an Kursu Öğrenci Kayıt Portalı

....

Öğrenci Veri Girişi

Yaz Kur’an Kursları için hazırlanan eğitim portalı Başkanlığımız tarafından hizmete açılmıştır. Geçtiğimiz yıl verilen kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak sisteme giriş yapılabilecektir. Kullanıcı adı ve şifresi olmayan görevlilerimiz müftülüğümüzden kullanıcı adı ve şifrelerini alabilirler.1- Açılan yeşil renkteki sayfaya her öğretici kullanıcı adı ve şifresini yazarak sisteme girecektir.

2- Daha sonra maus ile öğrenci isimlerinin üzerine gelinir buradan öğrenci işlemleri seçilir

3- Daha sonra kayıt dönemine tıklanır TC kimlik numarası ile her öğrenci tek tek kayıt edilir Son öğrenci kayıt edildikten sonra dönem sonu onaylama tıklanarak işlem bitirilir

Eğitim portalı linki için TIKLAYIN

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   10441 kez okundu