D.İ.B. Personel Kurum Bilgileri

......Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Bilgi Sistemine girerek kendinize ait personel kurum bilgilerinizi kontrol edebilir,bilgi sahibi olabilirsiniz.Bunun için yapmanız gerekenler:

1 Kullanıcı Girişi
http://ikys.diyanet.gov.tr Adresinden girildiğinde aşağıdaki ekran gelecektir. Buradan ekranda görüldüğü gibi Kullanıcı Girişi, Kullanıcı Kayıt ve Şifremi Unuttum butonları bulunmaktadır.
Kullanıcı Adı : T.C.Kimlikno Parola : Kurum Sicil Numaranız girişi yapıldıktan sonra kullanacağınız modüller gelecektir.

Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıldıktan sonra (sadece ilk girişimizde) şifre değiştirme ekranı gelecektir. Eski şifremizi, yeni vereceğimiz şifreyi ve mail adresini(diyanet maili, gmail, hotmail, yahoo) girdiğimizde şifre değiştir butonuna tıklayarak şifre değiştirilmiş olur.

2 Yeni Kullanıcı Kayıt
Kullanıcı Kayıt Butonu tıklandığında ise aşağıdaki ekran gelecektir.

Yukarıda gelen ekrandaki bilgiler eksiksiz doldurulup. Kullanıcı Kaydet Butonu ile kullanıcı bilgileriniz kaydedilmiş olacaktır.
Şifremi Unuttum Butonu tıklatıldığında da aşağıdaki ekran gelecektir.

Buradan kullanıcı kayıt ile girmiş olduğumuz mailimizi girerek. Devam butonuna basacağız.
Sayın Abdurrahim KILIÇ, (örnek)

Aşağıda gönderilen bağlantıyı tıklayarak hesabınızın yeni şifresini belirleyebilirsiniz.

Yeni şifrenizi belirlemek için tıklayınız Bu linki tıkladığımızda aşağıdaki ekran gelcektir.

Şifre ve Yeni Şifre (Tekrar) Yeni Şifre Kaydet Butonu çalıştırılarak. Yeni şifremizi oluşturmuş oluruz.
Şifrenizi oluşturduktan sonra taşra için il yöneticisinin onaylaması gerekmektedir. İl yöneticisi onayladığında şifreniz aktif olacaktır.

İlgili adresten giriş yapıp Kullanıcı Adı ve Parola girildiğinde aşağıdaki ekran gelecektir

Bilgilerinizi Öğrenmek İçin Tıklayın

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   4275 kez okundu

ilçe Müftümüz